När du behöver en bilverkstad i Tranås

Letar du efter en bilverkstad i Tranås? Du kan hitta en bra bilverkstad Tranås i form av Ekebäcks. Denna verkstad är mer än bara en bilfirma, de erbjuder idag även service av:

  • Motorcyklar
  • Mopeder
  • Cyklar
  • Motorsågar

Från början var Ekebäcks en bil- och servicefirma, men idag har de så mycket mer. De handlar och servar även MC, moped, ATV, cyklar, samt utrustning för skog och trädgård. De kan även utföra service av släpvagnar.

I Tranås finns det en bra bilverkstad

Ekebäcks är en bra bilverkstad i Tranås som även kan hjälpa dig med en massa annat. Kanske du behöver laga din gräsklippare eller så vill du få service av din motorsåg. Detta företag har många strängar på sin lyra och kan serva det mesta. De är en fullutrustad och auktoriserad Mitsubishi-bilverkstad och Honda MC-verkstad.

Är det bilen du behöver hjälp med, så kan de dels ge den en service, dels kan de felsöka den och laga det som felar med den.

Sedan kan de som sagt även serva andra fordon och andra maskiner med.

Stort utbud av bilar och motorcyklar

Ekebäck är som sagt mer än bara en bilverkstad i Tranås. De säljer även olika fordon, bland annat då bilar och motorcyklar. De är auktoriserad återförsäljare för Mitsubishi Motors, Honda MC/ATV samt GOES. De har även ett bra urval av tillbehör för ditt fordon och för dig med. De har bland annat hjälmar, skor och kläder.

De säljer även cyklar och mopeder och har en hel del i lager. Ekebäcks är återförsäljare för TREK, Viarelli, Peugeot, Malaguti och TWS elcyklar.